Birlikte Olmak İstemeyen Sevgilisini Dövüp Bu Paylaşımı Yaptı!

Birlikte Olmak İstemeyen Sevgilisini Dövüp Bu Paylaşımı Yaptı!
Zonguldak'ta üniversite öğrencileri M.A. (25) ile sevgilisi A.A., bir eğlence mekanından eve giden gitti. M.A., ilişki teklifinde bulunduğu sevgilisinden ret cevabı alınca A.A.'yı dövdü.M.A., hakkında, ‘Hakaret’ suçundan 2 yıla ‘Kadına karşı basit yaralama’ suçundan ise 6 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanırken yaptığı sosyal medya paylaşımı ortaya çıktı.

Zonguldak'ta üniversite öğrencileri M.A. ile sevgilisi A.A., bir eğlence mekanında eğlendikten sonra eve gitti. M.A., burada sevgilisine ilişki teklifinde bulundu ancak A.A. kabul etmedi. Ret cevabı alan M.A. ile A.A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi M.A., A.A.'ya hakaret ve küfürler edip, kolunu sıktı. Polisi arayan A.A., darp raporu alıp, şikayetçi oldu. Polis merkezine çağrılan M.A. aralarında tartıştıklarını, kendisini korumak için sevgilisini tuttuğunu söyledi. Uzaklaştırma kararı verilen M.A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

69333-2.jpg

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI PES DEDİRTTİ

Zorlama ve tacize karşı susmayacağını belirten A.A., vücudundaki izleri gösteren bir fotoğrafı da sosyal medyada paylaştı. A.A., paylaşımda "Yaşadıklarımı bir kareye sığdıracak olsam; bunlar olurdu. Herkesi vicdanıyla ve yaptıklarıyla baş başa bırakıyorum" dedi. Öte yandan serbest bırakılan M.A.'nın sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşıp, "Baba tahliye. Haha atarsa 2 yıl" yazdığı görüldü.

69333-3.jpg

‘3 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Suçsuz olduğunu savunan M.A. hakkında, A.A.’nın adli tıp raporu ile tanık ifadelerinin iddiayı doğrular nitelikte olması nedeniyle ‘Hakaret’ suçundan 3 aydan 2 yıla ve ‘Kadına karşı basit yaralama’ suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.