Mehmet, Emregül İle Aşk Tatiline Gittiğini Sandı, Hayatınını Şokunu Yaşadı! Tam 5.4 Milyon Dolandırıldı

Mehmet, Emregül İle Aşk Tatiline Gittiğini Sandı, Hayatınını Şokunu Yaşadı! Tam 5.4 Milyon Dolandırıldı
Aşk dolu Bodrum tatili korku filmine dönüştü! Gasp tuzağında 5 milyonluk imza. Hayatının aşkı olduğunu düşündüğü Emregül A. ile Bodrum'a giden Mehmet K'nın tatili korku filmine dönüştü.

Samsun'da tanıştığı 53 yaşındaki Emregül A.'ye aşık olan Mehmet K. hayatının dersini aldı.

İkili duygusal bir ilişkiye başladı, Mehmet K. (41) aşk tatiline gittiğini düşünüyordu.

Samsun'da tanışan çift, birlikte Bodrum'a tatile gitmeye karar verdi ancak tatillerini kabusa dönüştü.

İddialara göre Emregül A., Mehmet K.'ya yolda "Bizi takip eden bir araç var, benim adamlarım senetleri imzalamanı istiyor. Eğer imzalamazsan sıkıntı yaşayabiliriz." dedi.

Bu sözler üzerine panikleyen Mehmet K., büyük bir korkuyla 5 milyon liralık bir seneti imzalayarak Emregül A.'ya verdi. Daha sonra ise korkusundan dolayı 400 bin liralık başka bir seneti daha imzaladı. Osmangazi Köprüsü'nde takip edildiğini fark eden Mehmet K., İstanbul'a varır varmaz aracından kaçarak taksiyle sevgilisini takibe başladı.

Taksi takibi sonucunda Emregül A.'nın takip eden araçla anlaşma yaptığını gören Mehmet K., büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak karakola başvurarak durumu bildirdi. Polisin yaptığı arama sonucunda müştekiye ait eşyalar ve imzalanan senetler bulundu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Emregül A. hakkında faili meçhul kişilerle işbirliği yaparak Mehmet K.'yi tehdit edip dolandırmak suçlamasıyla 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.