AKOM tarih verdi: İstanbul ısınacak

AKOM tarih verdi: İstanbul ısınacak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM’un açıklamasına göre, İstanbul'da hafta sonu güneşli bir hava olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son raporuna göre; bugün Sivas, Erzurum, Kars ve Van'da kar yağışı ve karla karışık yağmur bekleniyor. Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, İzmir, Muğla, Adana, Hatay, Sinop, Zonguldak, Amasya, Samsun, Tokat ve Trabzon'da ise gök gürültülü sağanak yağış ve yağmur bekleniyor.

HAFTA SONU GÜNEŞLİ HAVA GELİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tahminlerine göre ise İstanbul'da hafta sonu havanın seyri değişecek. AKOM'un yaptığı son meteorolojik değerlendirmelere göre, kentte hafta sonu bulutlu havanın yerini güneşli bir havaya bırakacağı tahmin ediliyor.

Öte yandan AKOM'un tahminlerine göre, İstanbul'da hafta boyunca hafif ve yerel yağış geçişleri dışında ciddi bir yağış beklenmiyor.

AKOM'dan yapılan açıklama şöyle:
"İstanbul'da hafta boyunca hafif ve yerel yağış geçişleri dışında ciddi bir yağış beklenmezken, hafta sonu bulutlu havanın yerini güneşli bir gökyüzüne bırakacağı tahmin ediliyor."

Etiketler :