Hacer'in Annesine Son Mesajı

Annesinin Hacer'e U.E.Y. ile görüşmesini yasakladığı ortaya çıktı. Hacer'in 15.45'te annesine 'merak etme' diye mesaj attığı belirlenirken mesajdan 3 saat sonra cansız bedeninin bulunduğu anlaşıldı

30 Yerinden Bıçaklanarak Vahşice Katledildi! 15 Yaşındaki Hacer'in Ölümünde Kahreden Mesaj Detayı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp, eski erkek arkadaşı U.E.Y. tarafından 30 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından Hacer'in cenazesi adli tıptan teslim alındı.

anne1.webp

Olayın Detayları

15.45'teki Son Mesaj Hacer'in annesi Kadriye Kaya, kızının eski erkek arkadaşı U.E.Y. ile görüşmesini yasaklamıştı. Hacer, 15 Haziran'da annesine "merak etme" diye bir mesaj attıktan yaklaşık 3 saat sonra cansız bulundu.

Buluşma ve Cinayet Olay, Karabağlar ilçesi Arap Hasan Mahallesi'ndeki bir evde meydana geldi. Hacer ve U.E.Y., Hacer'in polis memuru babası İ.U.Ç.'nin evinde buluştu. Kıskançlık nedeniyle çıkan tartışma sonucunda, U.E.Y. Hacer'i 30 yerinden bıçakladı. İ.U.Ç. eve döndüğünde kızının cansız bedeniyle karşılaştı ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Şüphelilerin Yakalanması ve İfadeler

Gözaltına Alınanlar Olay yerine gelen sağlık ekipleri Hacer'in hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayet şüphelisi U.E.Y. ve Hacer'in babası İ.U.Ç. gözaltına alındı. U.E.Y., Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülüp ifadesinde cinayeti itiraf etti ve adliyeye sevk edilerek tutuklandı. İ.U.Ç. ise serbest bırakıldı.

U.E.Y.'nin İfadesi U.E.Y., ifadesinde eski kız arkadaşıyla barışmak için buluştuğunu, ancak Hacer'in barışmayı reddettiğini ve kendisini aldattığını düşündüğü için cinayeti işlediğini söyledi. Olayın ardından Hacer'in telefonunu ve olayda kullandığı bıçağı alarak evden ayrıldığını, cep telefonunu sokaktaki bir çöp kutusuna attığını ve bıçağı eve getirdiğini belirtti.

Baba İ.U.Ç.'nin İfadesi Baba İ.U.Ç., U.E.Y.'nin kızını çok sevdiğini ve konuşup barışmak istediğini söylemesi üzerine evde buluşmalarına izin verdiğini belirtti. İ.U.Ç., çocukların konuşabilmesi için evden ayrıldığını ve geri döndüğünde kızının cesediyle karşılaştığını anlattı.

120.webp

Anne Kadriye Kaya'nın Açıklamaları Hacer'in annesi Kadriye Kaya, kızının iki yıldır U.E.Y. ile görüştüğünü ve U.E.Y.'nin olumsuz davranışları nedeniyle Hacer'in psikolojik destek aldığını söyledi. Kaya, kızının U.E.Y. ile görüşmesini yasakladığını ifade etti.

Son Mesaj ve Ölüm Hacer, bayram harçlığı bahanesiyle babasının evine gitmek üzere evden ayrıldı ve saat 15.45'te annesine "merak etme" mesajı attı. Saat 19.30 sıralarında babası İ.U.Ç., kızının cesedini bulduğunu annesi Kaya'ya bildirdi.