İsrail'in dün sabahtan beri öldürdüğü Filistinli sayısı açıklandı
İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılara yenileri eklenirken saldırılar sonucu en az 116 Filistinli öldürüldü.
Görgü tanıkları ile sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'un batısında yer alan El-Mevasi bölgesinde yerinden edilmişlerin kaldığı bir çadırın hedef alındığı saldırıda 6 kişilik bir aile yaşamını yitirdi. Patlama nedeniyle çevredeki çadırlarda da yangın çıktı.
Gazze Vadisi'nin güneyindeki Salahaddin Caddesi'nde insani yardım bekleyen sivillere açılan ateş sonucu 2 Filistinli hayatını kaybetti.
89'DAN 116'YA ÇIKTI
Ayrıca Gazze'deki hastanelere 19 Filistinlinin cenazesi getirildi. Böylece son bir günde ölenlerin sayısı, 27'si insani yardım bekleyenler olmak üzere en az 116'ya çıktı. Daha önceki saldırılarda ise en az 89 kişinin hayatını kaybettiği ifade edilmişti.
Gazze'de ateşkes için geri sayım! Hamas'tan da açıklama geldi
İsrail ABD’nin Gazze’de 60 günlük ateşkes planını kabul etti: Soykırımda yeni aşama
Kaynak:AA
