Mourinho'nun yeni takımını duyurdular

Yayınlanma:
Ange Postecoglou ile yollarını ayırmaya hazırlanan Tottenham ilk olarak Jose Mourinho'ya teklif götürecek. Portekizli teknik adamın da gitmeye sıcak baktığı aktarıldı.
Süper Lig’de devam eden şampiyonluk yarışında artık son haftalara girilirken İtalyanlardan ortalığı karıştıracak bir iddia geldi.
ANGE POSTECOGLOU İLE YOLLAR AYRILIYOR
Tutto Calcio Estero’nun haberine göre bu sezon Premier Lig’de hayal kırıklığı yaşayan Tottenham, teknik direktör Ange Postecoglou ile yollarını ayırmayı planlıyor.
İLK HEDEF JOSE MOURINHO
Postecoglou’nun yerine kimin gelebileceğine dair çalışmalara başlayan İngiliz kulübü ilk hedef olarak Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho’yu belirledi.
DÖNMEYE SICAK BAKIYOR
Mourinho’nun ise çalkantılı geçen Süper Lig kariyerinin ardından Tottenham’a dönmeye sıcak baktığı aktarıldı.
2 YIL TOTTENHAM TEKNİK DİREKTÖRLÜĞÜ YAPTI
2019-2021 yılları arasında Tottenham teknik direktörlüğü yapan Jose Mourinho, 86 maçta 1.77’lik puan ortalaması yakaladı.