Fenerbahçe aradığı teklifi buldu: İtalyan deviyle görüşmeler hızlandı
Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, kadroda düşünmediği isimlerle de bir bir yollarını ayırmaya başladı.
Sarı-lacivertliler, iyi bir teklif gelmesi halinden takımdan göndermeyi planladığı En Nesyri için de aradığını buldu.
![]()
NAPOLİ TALİP OLDU
TRT Spor'un haberine göre; Serie A ekiplerinden Napoli, Faslı futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. İtalyan kulübü, 5 milyon euro kiralama ve 20 milyon euroluk satın alma opsiyonlu bir teklifte bulundu.
Osimhen'in ayrılığı için olay iddia: Yüzde 100 gider
GÖRÜŞMELER HIZ KAZANDI
Napoli’nin teklifinden memnun kalan Fenerbahçe’nin geri dönüş yaptığı ve taraflar arasında görüşmelerin hız kazandığı kaydedildi.
25 MAÇTA 8 GOL VE 1 ASİST KAYDETTİ
Fenerbahçe formasıyla bu sezon 25 maçta forma giyen En Nesyri, bin 779 dakika sahada kaldı. Faslı futbolcu, 8 gol ve 1 asist kaydetti.
