Fatih Tekke Mourinho'nun tuzağını açıkladı

Fenerbahçe’ye konuk olacak Trabzonspor’da Fatih Tekke açıklamalarda bulundu. Mourinho’nun 4’lü formasyonuna şaşırdığını dile getiren Fatih Tekke’nin açıklamaları şu şekilde:
"Zor bir maç oynadık. 3 maçımız da geldiğimizden beri zor geçti. Kupa maçında bayağı bir yorulduk. Tony'nin iyileşmesi çok güzel, Savic'in yüzde 100 olmamasına rağmen oynama isteği çok güzel.
“PROBLEMLERİMİZ VAR”
Takım savunmasında bazı problemlerimiz var. Orada aşırı tekrara ve çalışmaya ihtiyaç var.
“NORMALLEŞMEMİZ LAZIM”
Böyle maçlar her zaman zor oluyor iki tarafa da. Ama bizim durumumuz için önce normalleşmemiz lazım. Kadro tercihiyle ilgili Cham sakatlığı nedeniyle bizimle birlikte değil.
“ANTRENMANDA İYİ OYNARSANIZ MAÇTA İYİ OYNARSINIZ”
Benim prensibim şu; antrenmanda iyi oynarsanız maçta iyi oynarsınız. Bazen taktiksel, baskı yapacak isek onu uygun oyuncu tercihleri yapmaya çalıştık.
“BUNU BEKLEMİYORDUK”
Fenerbahçe son 15 maçtır oynamadığı 4'lü formasyonla çıkıyor. Biz bunu beklemiyorduk açıkçası. Tabii buna da çalıştık ama. Ne olursa olsun bugün, Trabzonspor taraftarının görmek istediği inat eden, pes etmeyen bir takım göstermek istiyoruz.