Ertuğrul Sağlam Bursaspor'u bekleyen tehlikeyi açıkladı

Ertuğrul Sağlam, Türk futbolunda 2010 yılında Bursaspor’u Süper Lig şampiyonu yaparak tarihe geçen bir başarıya imza atan teknik direktör olarak, Yeşil - Beyazlı takımın 2. Lig’e yükselmesini kutladı. Sağlam, Başkan Enes Çelik’in liderliğinde zorlu bir sürecin başarıyla tamamlandığını vurguladı.
Son yıllarda Bursaspor’un yaşadığı keskin düşüşü değerlendiren Sağlam, takımın 3. Lig’e kadar gerilemesinin camia için büyük bir hayal kırıklığı olduğunu ifade etti. Ancak bu süreçte Bursa şehri ve Bursaspor’un, Başkan Enes Çelik, Faruk Çelik ve Mustafa Bozbey’in önderliğinde başlattığı kent hareketiyle yeniden ayağa kalktığını belirtti.
TARAFTARA DA SESLENDİ
Sağlam, 3. Lig’in zorluklarına dikkat çekerek, ekonomik sorunların çözülmesi, transfer tahtasının açılması ve şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmanın kolay olmadığını dile getirdi. Bu başarıda taraftarın büyük bir rol oynadığını vurgulayan Sağlam, sezon boyunca stadyumu dolduran ve takıma destek veren taraftarların ülkeye güçlü bir mesaj verdiğini söyledi. Ayrıca Pablo Martin Batalla ve Adem Çağlayan’ın katkılarını da takdirle andı.
Bursaspor’un bu başarısının, Süper Lig’e dönüş yolunda önemli bir adım olduğunu belirten Sağlam, 2. Lig’in daha zorlu bir mücadele gerektirdiğini ve kadro planlamasının kritik bir öneme sahip olduğunu ifade etti.
BURSASPOR'U BEKLEYEN TEHLİKE
İŞTE SAĞLAM'IN SÖZLERİ:
2. Lig 3. Lig'den daha zor olacak.
O yüzden kadro planlamasıyla alakalı çok ciddi bir organizasyonun olması gerekiyor.
Herhalde Başkan ve yöneticiler bunun hazırlığına şimdiden başlamışlardır.
Bazıları için çok kolay gözükebilir ama bu sezon Bursaspor tarihinin en kritik sezonlarından biriydi, bu dönüş yapıldı.