"Barış Alper Yılmaz Çağlar Söyüncü'yü dövdü"

"Barış Alper Yılmaz Çağlar Söyüncü'yü dövdü"
Serdar Ali Çelikler, Barış Alper Yılmaz'ın derbideki performansıyla adeta Çağlar Söyüncü'yü dövdüğünü söyledi.

Yorumcu Serdar Ali Çelikler, FenerbahçeGalatasaray derbisinde yaşananlara dair yeni bir açıklama yaptı.

"RESMEN DÖVDÜ"

Barış Alper Yılmaz’ın Çağlar Söyüncü’yü adeta dövdüğünü belirten Çelikler, "Okan Buruk, taktiksel açıdan Jose Mourinho'yu evire çevire dövmüştür. Mourinho'nun kudurması da ondan. Barış Alper Yılmaz, Fenerbahçe maçında Çağlar Söyüncü'yü resmen dövdü. Sen nasıl Premier Lig'de oynadın ve ben sana hayret ediyorum” dedi.

serdar-penalti.webp

"FENERBAHÇE'NİN FİKSTÜRÜ DAHA ZOR"

Sarı-kırmızılıların fikstürünü değerlendiren Çelikler, "Galatasaray'ın fikstüründe içerideki Bodrum FK ve Kayserispor maçları zor. Adamlar canla başla kümede kalmak isteyecekler. Galatasaray'ın Fenerbahçe galibiyetiyle ayakları yerden asla kesilmemeli. Bence Fenerbahçe'nin fikstürü, Galatasaray'dan daha zor” ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'Yİ KÜÇÜMSÜYOR"

Mourinho’ya eleştirilerini sıralayan Çelikler, "Ben Ali Koç'un yerinde olsam Jose Mourinho'dan hesap sorardım. Beşiktaş savunması, Victor Osimhen'e top getirtmedi ama senin savunma futboluyla övünen çok kıymetli hocan Jose Mourinho, Fenerbahçe - Galatasaray maçında Osimhen'i durduramadı. Türkiye'yi küçümsüyor” sözlerini sarf etti.

"ŞAMPİYON YAPIP BIRAKABİLİR"

Okan Buruk hakkında aldığı duyumu açıklayan Çelikler, "Okan Buruk'la ilgili bir şey duydum, şampiyon yapıp bırakabilirmiş. Yakın çevresinde öyle konuşuluyor. Yönetimde Okan Buruk aleyhine bir düşünce var. Dursun Özbek ise yanında. Bu işler belli olmaz" dedi.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi