Yan yatan otomobilde mahsur kalan 2 arkadaş o anları kayda aldı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde TIR’a çarpan otomobil dereye devrildi. Yan yatan otomobilde mahsur kalan sürücü ile yanındaki arkadaşı o anları cep telefonuyla kayda aldı.

Sakarya’nın Karasu ilçesi Karanlıkdere Mahallesi’nde bir kaza meydana geldi. Cengizhan Gündoğdu’nun kontrolünü yitirdiği 34 UG 3390 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 54 NG 130 plakalı TIR’a çarparak yol kenarındaki dereye yan yattı.

kazada-yan-yatan-otomobilde-mahsur-kalan-657193-194747.jpg

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sürücü ve yanındaki arkadaşı Enes Alkaş otomobilden çıkarıldı.

kazada-yan-yatan-otomobilde-mahsur-kalan-657294-194747.jpg

CEP TELEFONUYLA KAYDETTİ

Öte yandan, Gündoğdu ve Alkaş otomobilin içinde mahsur kaldığı anları cep telefonuyla kaydetti. Görüntülerde, otomobilin içinde üst üste duran iki arkadaşın diyalogları yer aldı.

kazada-yan-yatan-otomobilde-mahsur-kalan-657194-194747.jpg

kazada-yan-yatan-otomobilde-mahsur-kalan-657295-194747.jpg

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)