Uğur Dündar gelen mesaja çok sert yanıt verdi

Uğur Dündar gelen mesaja çok sert yanıt verdi
Duayen gazeteci ve televizyon programcısı Uğur Dündar, Halk Arenası programında bir izleyici tarafından gelen mesaja çok sert yanıt verdi.

Uğur Dündar, "Uğur Dündar bıkımadın mı AKP ile uğraşmaktan? Niçin geçmiş dönemlerde böyle şeyler yapmadın?" mesajını okuduktan sonra mesajı gönderen kişiye yanıt verdi.

Dündar: Bak değerli kardeşim sen okumamış olabilirsin, araştırmamış olabilirsin, bilgi sahibi olmayabilirsin ama madem bilgi sahibi değilsin nasıl oluyor da fikir ve hüküm sahibi olabiliyorsun?

Yaptığım işlerle hiç övünmüyorum. Senin hatta senin bilmediğin tüyü bitmemiş yetimin hakkını aramak için biz oraları kazan kendimizi kepçe yaptık. Senin aklının almayacağı kadar çok belge çıkarttık.

Naylon Holding'i naylon faturaların kralı Orhan Aslıtürk'ü kaçtığı Fransa'da adım adım izleyen kim?

O kişi kendisiyle ilgili haberin yayınlanacağı Arena günü geldiğinde not defterine ne yazmıştı bilmezsin söyleyeyim; Eyvah bu akşam Arena var! yazmış.

Sana birşey daha söyleyeyim; Merhum Süleyman Demirel'in Ege Bank'ı hortumlayan yeğeni Murat Demirel'in devletten kaçırdığı yüzlerce arabayı bir yerde bulup devlete teslim eden kim? Cayman adalarına kaçırdığı 22 milyon dolar paranın Türkiye'ye getirip tahsilatını sağlayan kim? Devlete teslim eden kim? İşte o bankalar soyulurken sen ne yapıyordun diye sorduğun gazeteci var karşında. Yurtsever gazeteci var.

Dündar'ın bu açıklamalarından sonra salon "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla inledi.

İşte Uğur Dündar'ın o açıklamaları...

Etiketler :