Türkiye banyo yaparken alt kata düşen kızı konuşuyor

Fatih'te bir binanın 4'ncü katında banyo yapan 15 yaşındaki E.M, banyonun çökmesi sonucu alt kata düştü. Yaralanan küçük kız hastaneye kaldırıldı.

Fatih Nişanca Mahallesi Alişan Sokak'ta dün akşam saat 20.40 sıralarında meydana gelen olayda, Yaklaşık 50 yıl önce yapıldığı öğrenilen 4 katlı binanın 4'üncü katında bulunan evlerinde banyo yapan 15 yaşındaki E.M, banyonun tabanının çökmesiyle alt kata düştü.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Hafif yaralanan E.M, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Binada yapılan inceleme sonrası binanın bitiğişinde bulunan 2 bina da boşaltıldı.

istanbul-fatihte-banyo-yapan-15-yasinda-361787-100029.jpg

'KIZIM DÜŞMÜŞ, NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM, BİNA YIKILDI ZANNETTİM'

Tabanı çöken dairede oturan Musa Maden, "Ailem dışarı çıktı, kızım banyoya girdi, banyoya girdikten sonra bir kıyamet koptu, gürültü ondan sonra bir baktım aşağıya kızım düşmüş ne olduğunu bilmiyorum. Bina yıkıldı zannettim. Atladım, kızımı aldım. Normalde dedik zaten 2-3 gün öncesinden de söyledik, yani tuvalet ile ilgili sıkıntı var halledin, hallederiz dediler sonrasında başımıza geldi yani. Binanın zaten arkası eskiydi baya bir sallanıyordu, tren geçerken bile sallanıyor" dedi. Binada oturan Şevket Fidan ise, "4. Kattan 3. Kata çökme olmuş, o yüzden tahliye kararımızı verdiler. Olay anında bir çocuk yaralanması olmuş galiba. Çocuğu hastaneye götürmüşler, tahliye kararımızı verdiler boşalttık" diye konuştu.

Kaynak:DHA