İlçe Emniyet Müdürü hastaneyi birbirine kattı doktora saldırdı!

İlçe Emniyet Müdürü hastaneyi birbirine kattı doktora saldırdı!
İddiaya göre, Kayseri’de Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde İncesu İlçe Emniyet Müdürü Remzi Yıldırım ve yanındaki iki oğlu, muayene sırası yüzünden doktora saldırmaya kalktı. Yıldırım ve yanındaki iki oğlu, çıkan arbedede doktora saldırmaya çalıştı, kameraları toplatma talimatı verdi.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Çocuk Acil Servisi'nde önceki gün meydana gelen olayda, İncesu İlçe Emniyet Müdürü Remzi Yıldırım ve yanındaki iki oğlu, hasta muayene eden doktor Erhan Çelik'i odasına girerek, muayene sırası yüzünden tartışmaya başladı.

Remzi Yıldırım'ın "Sıra bizde, keyfinize göre hasta alıyorsunuz" sözlerine doktor Çelik, "Buna biz karar vermiyoruz. Triyaj sistemi öncelikli hastayı belirliyor biz de ona göre muayene ediyoruz. Herkesin aciliyeti var size öncelik tanıyamayız" karşılığını verdi.

"SEN KİMSİN BİZE BAKMIYORSUN?"

Yıldırım'ın "Ben emniyet amiriyim, bakacaksın", oğullarının da "Sen kimsin bize bakmıyorsun" sözleriyle gerginlik büyüdü ve arbede yaşandı. İlçe Emniyet Müdürü ve iki oğlunun doktora saldırmaya çalıştığı iddia edildi. Dışarda bulunanların olaya müdahale ederek tarafları ayırdığı belirtildi.

KAMERALARI TOPLATIN TALİMATI

Olayın ardından İlçe Emniyet Müdürü Yıldırım'ın hastanedeki güvenlik görevlilerine "Buradaki kameraları toplatın" şeklinde talimat verdiği de iddia edildi.

SUÇ DUYURUSU YAPILACAK

Olayın ardından doktor Erhan Çelik, Hekim ve Diğer Sağlık Çalışanları Kamu Sağlık ve Sosyal Hizmetler Sendikası (HEKİMSEN) avukatlarıyla Yıldırım Beyazıt Polis Karakolu’na giderek, Yıldırım ve iki oğlu hakkında şikayette bulundu.

HEKİMSEN avukatları, konuya ilişkin Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı’na da suç duyurusunda bulunacaklarını ve sürecin takipçisi olacaklarını bildirdi.

Kaynak:ANKA