Borç Meselesi Yüzünden Tartıştığı Şahsı Polisin Yanında Silahla Vurdu

Giresun’da bir kişi, borç meselesi yüzünden tartıştığı şahsı polisin yanında silahla yaraladı.

Giresun’ da iki kişi borç meselesi yüzünden birbirine girdi. Trafiğin ortasında kavgaya tutuşanların uzun boğuşmasının ardından bir kişi ayağından yaralandı. Ancak sosyal medyada yoğun eleştiriye neden olan görüntülerin nedeni kavga değildi. Olay yerinde bulunan trafik polisleri kavga edenleri sadece izledi.

tartistigi-kisiyi-polislerin-gozu-onunde-17266240-8787-m.jpg

Giresun'da bir kişi, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı şahsı polislerin gözü önünde ayağından vurdu. Olay, Hacımiktat Camii önünde meydana geldi. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Z.D. adlı şahıs, polislerin müdahalesiyle elinden silah alınarak gözaltına alındı. Yaralı olan O.Y. ise sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayın cep telefonu kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri de bulunuyor. Soruşturma başlatıldı.

tartistigi-kisiyi-polislerin-gozu-onunde-17266240-6692-m.jpg

POLİSİN GÖZÜ ÖNÜNDE VURDU

Hacımiktat Camii önünde Z.D. ve O.Y arasında arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bu sırada Z.D. araca bindirmeye çalıştığı O.Y.'yi polislerin gözü önünde ayağında vurarak yaraladı. Olayı uzaktan izleyen vatandaşlar trafik polisine, "Memur bey vursana adamı" diye bağırdı.

Etiketler :