Fatih Altaylı'dan Erdoğan ve İmamoğlu Tespitleri! Tozkoparan Pehlivan Korkuttu Mu?

Fatih Altaylı'dan Erdoğan ve İmamoğlu Tespitleri! Tozkoparan Pehlivan Korkuttu Mu?
Fatih Altaylı, "Erdoğan kendini İmamoğlu ile eşitliyor" başlıklı yazısında "Erdoğan, iki büyük şehirde CHP adaylarının karşısında sanki kendisi varmış gibi hareket ediyor" dedi. Altaylı "Süper güçlere sahip olduğuna inanılan bir cumhurbaşkanının, kendini yıllardır eleştirdiği bir belediye başkanı ile eşit konuma çekmesi değişik bir siyaset anlayışı" diye yazdı, "Erdoğan korkuyor mu" dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı kendi sitesindeki yazısında Erdoğan'ın 31 Mart yerel seçimlerinde, özellikle İstanbul'u kazanmak için Ekrem İmamoğlu'yla girdiği mücadeleyi yazdı.

"Erdoğan kendini İmamoğlu ile eşitliyor" tespitinde bulunan Altaylı'nın yazısının ilgili bölümleri şöyle:
"Erdoğan, iki büyük şehirde CHP adaylarının karşısında sanki kendisi varmış gibi hareket ediyor.

Gerek Mansur Yavaş ama özellikle de gerek Ekrem İmamoğlu ile bizzat kendisi rekabet ediyor.

Her konuşmasında ikisine de laf çakıyor, laf sokuyor, eleştiriyor.

imamoglu.jpg

Dün de yine Ekrem İmamoğlu’na yönelik olarak “Partinin genel başkanı o mu yoksa Özel mi karar versinler” diye sataşarak CHP içindeki kafa karışıklığını kaşımak isterken bir yandan da kendisini Ekrem İmamoğlu ile eşitleyen bir tavrın içine girdi.

Süper güçlere sahip olduğuna inanılan bir cumhurbaşkanının, kendini yıllardır eleştirdiği bir belediye başkanı ile eşit konuma çekmesi değişik bir siyaset anlayışı.

erdogan.jpg

Bu tavır bir yandan bir baş pehlivanın, tozkoparan bir pehlivanla güreşmesinde ortaya çıkacak görüntü gibi bir görüntü veriyor.

150 kiloluk bir pehlivanın, 75 kiloluk bir pehlivanla görüşmesinde izleyenlerin gözüne çarpacak bir eşitsizlik ve haksızlık görüntüsü veriyor.

Diğer yandan da tozkoparan pehlivanın güç ve teknik olarak kendisinden iki misli büyük bir pehlivanı bile korkuttuğu izlenimi uyandırıyor."