Eve alkollü gelen kocasını öldürdü

1 çocuk annesi Şerife Ç. (35), eve alkollü gelen eşi Ömer Ç.'yi (36) bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Konya'da Sakarya Mahallesi Safa Sokak’taki bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre, eve alkollü gelen galerici Ömer Ç. ile eşi Şerife Ç. arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Şerife Ç., bıçakla eşi Ömer Ç.'yi bıçakladı. Ömer Ç. kanlar içinde yere yığılırken, olay yerine ihbarla sağlık ve polis ekipleri geldi. Ekipler Ömer Ç.’nin hayatını kaybettiğini belirlendi. Genç kadın gözaltına alındı.

580156.jpg

PSİKOLOJİK ŞİDDET!

Ömer Ç.'nin gerek cezaevinde görüşmelerinde gerekse tahliye olduktan sonra Şerife Ç.'ye psikolojik şiddet uyguladığı ortaya çıktı.

580154.jpg

13 YAŞINDAKİ KIZI ODASINDAYMIŞ

Şerife Ç.'nin tartıştığı eşini bıçakladığı sırada 13 yaşındaki kızlarının ise odasında olduğu öğrenildi

10 gün önce cezaevinden tahliye edildiğini öğrenilirken, Şerife Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye gönderildi.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı (DHA)