Bursa'da Vahşet Gecesi! Çocuğa Tecavüz Edip Erkek Kıyafeti Giydirdiler

Bursa'da Vahşet Gecesi! Çocuğa Tecavüz Edip Erkek Kıyafeti Giydirdiler
Bursa'da 16 yaşındaki E.T. sosyal medyadan tanıştığı Firuz N'nin evinde gece boyu dört kişinin tecavüzüne uğradı. Şahıslar, çocuğun tanınmaması için erkek kıyafeti giydirip cebine 200 lira koyup evine gönderdi. Tutuklanan şahısların 20'şer yıl hapsi istendi.

Bursa'da E.T. sosyal medyadan 20 yaşındaki Firuz N. ile arkadaş oldu. Firuz N. Kasım 2023'te buluştuğu E.T'yi evine davetti.

Firuz N'nin evine giden çocuk, 37 yaşındaki Naser Ahmed A, 21 yaşındaki Samet Ali N. ve 21 yaşındaki Sufi P'nin istismarına uğradı. Firuz N'nin de ev arkadaşlarıyla beraber istismarda bulundu.

"SANA DAHA KÖTÜSÜNÜ YAPARIZ"

Çocuk, yalvarmasına rağmen gece boyunca istismara maruz kaldığı öğrenildi. Şahıslar, 'Yaşadıklarını anlatırsan sana daha kötüsünü yaparız" diyerek tehditte de bulundu.

ERKEK KIYAFETİ GİYDİRDİLER

Çocuğun tanınmaması için evden çıkarken erkek kıyafeti giydirip 200 lira veren şahıslar, mağdur kızın ailesinin şikayeti ardından tutuklandı.

"ELLERİMİ KOLLARIMI BİR ANDA TUTUP..."

Bursa 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmada pedagog eşliğinde ifade veren E.T. yaşadıklarını şöyle anlattı:


"Geçtiğimiz ekim ayında sosyal medyada Firuz ile tanıştık. Kasım ayında buluşmaya karar verdik. O gün birlikte gezip, yemek yedik. Daha sonra beni evine davet etti. Ben de gittim. Burada, bana hiç bahsetmediği 3 arkadaşı vardı. Aklımdan kötü bir şey geçmedi. Sohbet ettikten sonra, kendimi kötü hissettiğim için odaya çekildim. Bu sırada içeri giren Firuz ve 3 arkadaşı, ellerimi ve kollarını bir anda tutup, beni yatağa uzattılar. Yalvarmama rağmen gece boyunca bana cinsel istismarda bulundular. En fazla istismarı erkek arkadaşım yaptı. Sabah ise beni tehdit edip, bir miktar para vererek evlerinden gönderdiler. Onlardan şikayetçiyim."

"UTANMADAN ÇOCUKLA İLİŞKİYE GİRDİM" DEDİ

Naser Ahmet A, çocuk ile cinsel ilişkisini doğrulayıp Firuz ve Samet isimli ev arkadaşlarının istediği ile ilişkiye girdiğini söyledi.

Firuz N. suçlamaları reddedip çocuğa erkek kıyafeti giydirip 200 lira verdiğini kabul etti. Sufi P'nin avukatı da şu savunmayı yaptı:

"HTS kayıtları incelendi. Mağdurun olay tarihini net olarak hatırlayamaması ve bu durumda 'Şüpheden sanık yararlanması' ilkesi üzerine saldırıda bulunanlar arasında müvekkilimin olmadığını belirtirim"

Cumhuriyet savcısı, sanıkların, 'Çocuğun cinsel istismarı' ve 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak' suçlarından 20'şer yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

Mahkeme heyeti, duruşmayı karar için erteleyip şahısların tutukluluk halinin devamına karar verdi.