2 Çocuğu İstismar Eden Muhtara Davul Zurnalı Karşılama

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde Yavuzselim Mahallesi Muhtarı İbrahim Arslan, 2 çocuğa cinsel istismardan tutuklanmıştı. Geçen hafta tahliye edildiği ortaya çıkan Arslan mahallede davul zurna ile karşılandı.

halktv.com.tr/ÖZEL

13 Mart 2023 günü Bağcılar Polis Merkezi Amirliği’ne giden bir anne Yavuzselim Mahallesi Muhtarı İbrahim Arslan’dan şikayetçi oldu. İfade veren anne, Arslan’ın, 16 yaşındaki lise öğrencisi oğluna silah zoruyla cinsel istismarda bulunduğunu öne sürdü. Muhtarı 10 yıldır tanıdıklarını ve oğluna 'bağış' adı altında ara sıra para verdiğini söyleyen anne, cinsel istismar sırasında oğlunun giydiği ve üzerinde sperm örnekleri olan pantolonu da polise teslim etti.

MART AYINDA TUTUKLANMIŞTI

Bir lise öğrencisi çocuk daha Arslan’ın muhtarlıkta kendisine yönelik cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. İki çocuk babası, 40 yaşındaki muhtar bu şikayetler sonrası gözaltına alındı. 14 Mart 2023 günü savcılık sorgusunun ardından ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan tutuklanması istemiyle Bakırköy 3. Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi ve tutuklandı.

ÜÇ GÜN ÖNCE TAHLİYE EDİLDİ

Mart ayından bu yana tutuklu bulunan İbrahim Arslan'ın 10 Kasım günü tahliye edildiği ortaya çıktı.

Arslan mahalleye konvoylar eşliğinde gelirken davul zurna ile karşılandı.

Kaynak:halktv.com.tr

Etiketler :