Butlancılar birbirine girdi! Hakaretler suçlamalar havada uçuştu...
İBB Borsası ile anılan Avukat Mehmet Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatına FETÖ iltisakı suçlamalarında bulundu. Çelik de "müptezel" diyerek yanıt verdi. İki butlan destekçisi sosyal medyada birbirine girdi.
CHP Genel Merkezi'ne polisin girmesinin ardından içeriden fotoğraf paylaşan Avukat Mehmet Yıldırım ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik birbirine girdi.
İKİ BUTLANCI AVUKAT BİRBİRİNE GİRDİ
İki butlan destekçisi, sosyal medyada birbirine yönelik çok ağır ifadeler kullandı. Yıldırım, Çelik'in butlan CHP'si için “lobicilik” yürüttüğünü iddia etmesinin yanı sıra FETÖ iltisakı suçlamasında bulundu. Yıldırım birden çok paylaşım yaparken Çelik tek bir paylaşımda bulundu. Çelik, Yıldırım'ın ifadelerine “Müptezel, alçakça iftira” sözleriyle yanıt verirken suç duyurusunda bulunacağını söyledi.
Yıldırım da aynı şekilde Çelik hakkında hukuki yollara başvuracağını belirtti. Butlancı olarak tanınan Bülent Gürsoy da tartışmanın ortasına girdi. Yıldırım, Gürsoy'un paylaşımını alıntılayarak yanıt verdi. Gürsoy'un daha sonra paylaşımını sildiği görüldü. Gürsoy'un ardından, "Celal Çelik, 'ahlâksız müfteri' dediği Av. Mehmet Yıldırım'a dava açacağını duyurdu" paylaşımı yapılacağını söyledi.
Çelik, Yıldırım ve Gürsoy'un öne çıkan paylaşımları şöyle:















Butlan CHP’sinde Kılıçdaroğlu alarmı! Vekil açıkladı: Partinin kapısı tamamen kapanır
'İBB Borsası'nda adı geçiyordu: O avukat Kılıçdaroğlu yönetimini ziyaret etti