Japon numarası: En ekşi mandalinalar bile sadece 10 dakikada tatlıya dönüşecek

Japon numarası: En ekşi mandalinalar bile sadece 10 dakikada tatlıya dönüşecek
Mandalina şenlik masasında bulunması gereken meyvelerden biridir. Sadece lezzetli değil, aynı zamanda sağlıklılar. Potasyum, sodyum, demir ve diğer mineralleri, doğal antioksidanları ve faydalı organik bileşikleri, B vitaminlerini, C, E ve A vitaminlerini içerirler.

Ancak en iştah açıcı görünen mandalinaların bile o kadar ekşi olduğu ortaya çıkıyor ki onları yemek imkansız. Ve burada bir Japon numarası mandalinaları kurtarmaya geliyor.

Ekşi mandalinaların tek bir basit hareketle tatlı hale gelebildiği ortaya çıktı.

Tatlı mandalina için Japon numarası

Aşağıdakileri yapmanız gerekir:

Meyveyi büyük bir tencere gibi derin bir kaba koyun. Meyveyi suyla kaplayın. Önemli: Su çok soğuk veya çok sıcak olmamalıdır. İdeal olarak sıcaklığı 40 derece civarında olacaktır.

Daha sonra 10 dakika bekleyin.

Ve sonra bir mandalina çıkarın ve tadına bakın. Tadı daha iyiyse, işte bu, işlem zaten bitmiştir.

Meyveyi daha da tatlı hale getirmek istiyorsanız ikinci bir numara daha var: Mandalaninaları bir kase buza da batırabilirsiniz. Tüm işlemlerden sonra mandalinaların tadı değişmelidir. Sıcaklık değişimleri nedeniyle asitler yok olacağından meyve artık keyifle yenebilecektir.