Evin temelini kazdılar: Tam 29 metal küre çıktı
Hindistan’da bir evin temeli kazılırken toprağın altından 29 büyük metal küre çıktı. Kürelerin top mermisine benzemesi üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.
Hindistan’ın Uttar Pradesh eyaletindeki Amethi bölgesinde bir evin temel çalışması sırasında toprağın altından 29 büyük metal küre çıkarıldı.
KAZI SIRASINDA ORTAYA ÇIKTILAR
Bhanauli köyünde bir evin temeli için yapılan kazı sırasında işçiler, toprağın altında çok sayıda metal küre olduğunu fark etti. 18 Ağustos’ta yapılan kazı sırasında bulunan küreler, şekilleri nedeniyle çevredekilerin dikkatini çekti. Metal parçaların top mermisi veya mühimmat olabileceği düşünülünce polis bölgeyi güvenlik altına aldı.
Times of India'ın haberine göre, peş peşe bulunan küreler ekipler tarafından bulunduğu yerden alınarak güvenli bir noktaya götürüldü. Olayla ilgili yetkililere haber verilirken, nesnelerin geçmişine ilişkin inceleme başlatıldı.
ARKEOLOJİ EKİPLERİ DE İNCELEYECEK
Buluntuların tam olarak ne olduğunun belirlenmesi için arkeoloji ekipleri de devreye girdi. İlk aşamada herhangi bir patlama yaşanmadığı ve olayda yaralanan olmadığı bildirildi.
Çorapları ele verdi: Valizinden 200 kertenkele çıktı