2024 Rengini Belli Etti!

2024 Rengini Belli Etti!
2023 yılı hepimiz için yoğun yorucu ve hayli zor geçti. Depremler, seller afetler felaketler eşimizi bırakmadı. Ama 2024 yılına daha umutlu girmemek için de bir sebep yok. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 2024'den çok umutluyuz. 2024 yılında neler olur bilemiyoruz ama yılın rengi belli oldu! Peki 2024'ün rengi ne oldu?

Dünyada renk otoritesi olarak kabul edilen Pantone Color Institute, 2024 yılının rengini Peach Fuzz (Şeftali tüyü) olarak açıkladı.

2xzqwy-nrkik1aiiwdngmw.webpHer yıl aralık ayında gelecek yılın trend rengini açıklayan Pantone Color Institute, Şeftali tüyü (Peach Fuzz) rengini, her şeyi kapsayan ruhu zihni, bedeni ve ruhu zenginleştiren kadifemsi yumuşak şeftali tonu olarak tanımladı.

jqspajerhe-5njsnjznmgq.webp

Pantone ayrıca 2024 yılının rengini, şefkat ve empati mesajı ileten, besleyici, rahat duyarlılığı insanları bir araya getiren ve dokunma hissi uyandıran bir renk olarak nitelendirdi.

6rhm4nzj5ugvbxryr-iw9g.webp

Pantone, geçen yılın tercihi Viva Magenta rengini; "kökleri doğadan gelen, kısıtlama olmadan deneyi ve kendini ifade etmeyi teşvik eden incelikli koyu kırmızı" olarak tanımlanmıştı.

Etiketler :