Kırmızı ışıkta beklerken suikasta uğradılar: 1 kişi öldü, 2 kişi yaralı
Şanlıurfa'da otomobiliyle kırmızı ışıkta beklerken kimliği belirsiz kişilerin bıçaklı ve tüfekli saldırısına uğrayan Mehmet Güleli (32) hayatını kaybetti, Abdulkadir Özdemir (26) ve Abdulvahap Baydu (35) ise yaralandı.
Şanlıurfa'da kırmızı ışıkta bekleyen otomobile kimliği belirsiz kişiler tarafından önce bıçakla, ardından pompalı tüfekle saldırı düzenlendi. Saldırıda 32 yaşındaki Mehmet Güleli hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.
Olay, akşam saatlerinde 15 Temmuz Demokrasi Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Güleli'nin kullandığı otomobil kırmızı ışıkta beklediği sırada başka bir araçtan inen kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı.
Şüpheliler, otomobilde bulunan 2 kişiyi bıçakla yaraladı. Saldırganlardan kurtulan Güleli, otomobiliyle olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı.
YOLDA ÖNÜNÜ KESİP TÜFEKLE ATEŞ AÇTILAR
Bir süre ilerleyen Güleli'nin kullandığı otomobilin önü yeniden şüpheliler tarafından kesildi.
Şüpheliler bu kez otomobilde bulunan 3 kişiye pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırının ardından kimliği belirsiz kişiler olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Mehmet Güleli'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Saldırıda yaralanan Abdulkadir Özdemir (26) ve Abdulvahap Baydu (35) ise olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.
POLİS ŞÜPHELİLERİN PEŞİNDE
Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, saldırının ardından inceleme başlattı.
Çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesi ve görgü tanıklarının ifadelerinin alınmasıyla şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.