Engelli genç kız 4 kişi tarafından taciz edildi! Mahalleli karakolu bastı

Kan donduran olay Gaziantep'te yaşandı. 23 yaşındaki işitme ve engelli bir genç kıza aynı mahalleden 4 kişinin taciz ettiği haberlerinin üzerine mahalleli karakolu bastı. Şahıslar gözaltında.

Halk TV sizin sesiniz! Tıklayın güvenilir kaynağınıza ekleyin
Engelli genç kız 4 kişi tarafından taciz edildi! Mahalleli karakolu bastı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki Cengiz Topel Mahallesi'nde 23 yaşında hem konuşma hem de işitme engelli genç S.P. bakkala gitmek için evden çıktı. Aradan geçen süreden endişelenen aile etrafa sorduğunda kızlarının bir araca binerek gittiğini öğrenince polise başvurdu.

KENDİSİNE TECAVÜZ EDİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

Sabah'tan Mehmet Bocuk'un haberine göre, ihbar üzerine harekete geçen ekipler genç kızı saatler araca binmesinden saatler sonra Vatan Mahallesinde buldu. 23 yaşındaki engelli genç kız başına gelenleri annesine anlattı.

Genç kız evden çıktıktan sonra daha önce tanımadığı bir erkek tarafından zorla beyaz renkli bir arabaya bindirildiğini, sonra da tanımadığı başka bir kişinin daha araca bindiğini ve daha önce görmediği bir yere götürüp kendisine tecavüz ettiklerini anlattı.

Engelli genç kız 4 kişi tarafından taciz edildi! Mahalleli karakolu bastı - Resim : 1

BOYACI SUCU VE TESİSATÇI GÖZALTINDA

Ekiplerin çalışmaları sonucunda; tacizde bulunan kişilerin 25 yaşındaki boyacı M.Ş.E, 27 yaşındaki tesisatçı M.T. 28 yaşındaki berber S.B. ve berberin 17 yaşındaki kalfası F.R. (17) olduğu belirlendi. 4 kişi polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Engelli genç kız 4 kişi tarafından taciz edildi! Mahalleli karakolu bastı - Resim : 2

MAHALLELİ KARAKOLU BASTI

Skandal olayı öğrenen mahalleli karakolun önünde toplandı. Vatandaşlar bu 4 kişinin kendilerine teslim edilmesini istedi. Ekiplirin skandal olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Halk TV Haber Merkezi
Gaziantep Engelli