Milano'da son tango: Aziz Yıldırım 11 milyon liraya transferi bitirdi

Fenerbahçe, Milano'da son tangoyu tamamladı. Aziz Yıldırım'ın 11 milyon liraya transferi itirdiği belirtildi.

Halk TV sizin sesiniz! Tıklayın güvenilir kaynağınıza ekleyin
Spor Servisi
Spor Servisi Editör
Milano'da son tango: Aziz Yıldırım 11 milyon liraya transferi bitirdi

Fenerbahçe, İtalya'nın Milano kentindeki son tangosunu da tamamladı. Aziz Yıldırım'ın çok istediği transferi 11 milyon liraya bitirdiği ortaya çıktı.

Sarı lacivertli kulüpte yönetime gelir gelmez Yıldırım ve ekibinin ilk işi kadın voleybol takımında başantrenör Marcello Abbondanza'yı değiştirmek oldu.
İtalyan hocanın sözleşmesinin sürmesine rağmen masaya oturan yönetim hukuki işlemlerin tamamlanmasıyla feshi tamamladı. Abbondanza ile yollar ayrıldı.

STEFANO LAVARİNİ İÇİN 200 BİN EURO

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve ekibinin yeni başantrenör için ilk adayı İtalya'nın Milano takımının başındaki Stefano Lavarini oldu.

Milano'da son tango: Aziz Yıldırım 11 milyon liraya transferi bitirdi - Resim : 2
Lavrini, daha önce Fenerbahçe'yi çalıştırmış ve sezonu çifte kupayla tamamlamıştı.
İtalyan başantrenörle anlaşan yönetim, daha sonra da 1 yıllık sözleşmesi bulunması nedeniyle Milano Kulübü ile masaya oturdu.
İtalyan basınından MisterVolley'in haberine göre Milano ile de 200 bin euroya (11 milyon lira) anlaşma sağlandı.
Lavarini'nin Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalayıp, görevine başlayacağı belirtildi.

Kaynak: Halk TV Haber Merkezi
Fenerbahçe Transfer Aziz Yıldırım Voleybol