Eski eşinin avukatından Erdoğdu hakkında yeni iddialar

Eski eşinin avukatından Erdoğdu hakkında yeni iddialar
Eski CHP'li vekil Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Pomen'in avukatı Evrim Yakar Dost, çeşitli iddialarda bulundu. Avukat Dost, Erdoğdu'nun oğlunun reşit olduğunu söylemeyerek algı yarattığını ve Pomen'in maddi durumunun iyi olması nedeniyle ondan çıkar sağladığını ileri sürdü.

Partisinden istifa eden CHP'li vekil Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Pomen adına açılan bir sosyal medya hesabı ikili arasındaki konuşmaları yayınlamıştı. Bunun ardından Aykut Erdoğdu, yeni eşi CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Tuba Torun'un hastaneye kaldırıldığını ve oğlunu düşündüğünü söylemişti. Bir süre sonra Erdoğdu ve Torun partilerinden istifa etti.

Özge Pomen'in avukatları ise sosyal medyada yayınlanan videoların müvekkilleri tarafından yayınlamadığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Erdoğdu hakkında yeni iddialar

Bugün sosyal medya hesabından paylaşımlarda buluna Özge Pomen'in avukatı Evrim Yakar Dost, Erdoğdu hakkında çeşitli iddialarda bulundu. Erdoğdu'nun oğlunun reşit olduğunu belirten Avukat Dost, Erdoğdu için "Eşinin desteği ile geldiği makamda önce eşini aldatmış, yakalanınca türlü iftiralarla yalanlamıştır" dedi.

O paylaşımlar şu şekilde:

Gündemdeki vekil:

1. Oğlunun reşit olduğunu söylemeden küçük olduğu algısı yaratmaktadır.

2. Eski eşi varlıklı bir insan olması nedeni ile onun mal varlığından faydalanmıştır.

3. Eşinin desteği ile geldiği makamda önce eşini aldatmış, yakalanınca türlü iftiralarla yalanlamıştır.

Aynı zamanda şimdiki eşi hanım da telefon açıp bu yalanlara destek olmuş. Boşandıktan sonra da bu hakkında ağza alınmayacak laflar ettiği kadınla evleniyor. Mağdur olan yuvası yıkılan, aldatılan kadındır. Özge'nin yanındayız.