Son dakika | Trabzonspor'un yıldızı sakatlandı: İki hafta yok

Trabzonspor'un yıldızından sakatlık haberi geldi! Yıldız futbolcu 2 hafta forma giyemeyecek.

Halk TV sizin sesiniz! Tıklayın güvenilir kaynağınıza ekleyin
Spor Servisi
Spor Servisi Editör
Son dakika | Trabzonspor'un yıldızı sakatlandı: İki hafta yok

Salah transferiyle dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor'a kötü haber bir başka yıldız futbolcusundan geldi.

Geçen sezon Bordo Mavilileri sırtlayan isim olan Muçi sakatlandı!

Trabzonspor'da Ernest Muçi'nin yaşadığı sakatlık nedeniyle en az iki hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

ANTRENMANDA AĞRI HİSSETTİ

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Beşir, antrenman sırasında sol uyluk ön bölgesinde ağrı hisseden Muçi'nin muayene edildiğini ve oyuncuya MR görüntülemesi yapıldığını belirtti.

KANAMA VE ÖDEM TESPİT EDİLDİ

Yapılan kontrollerde, Muçi'nin sol uyluk ön kas grubunun üst bölgesinde gerilmeye bağlı kanama ve ödem tespit edildiği bildirildi.

TEDAVİ SÜRECİ BAŞLADI

Prof. Dr. Ahmet Beşir, Ernest Muçi'nin tedavisine sağlık ekibi tarafından derhal başlandığını kaydetti.

Son dakika | Trabzonspor'un yıldızı sakatlandı: İki hafta yok - Resim : 1

İKİ HAFTA YOK

Yaşanan sakatlık nedeniyle Arnavut oyuncunun sahalardan en az iki hafta uzak kalması öngörülüyor. Bu sürecin, Trabzonspor'un hücum hattındaki rotasyon planlamasını da etkilemesi bekleniyor.

Kaynak: Halk TV Haber Merkezi
Trabzonspor Mohamed Salah