Yandaş medyadan yine korku senaryoları...

Çakma Mehdi- Çin Malı Halifelik hesaplaşması; Yandaş Medya’dan tehdit; “Bu sefer mahkemeleri görmeden infaz edilirsiniz…!”

Size bundan 17 yıl önce desem ki; “Türkiye’yi tarikatlar ele geçirecek. Bunlardan ortak olan bir tarikatın sözde asker müritleri savaş uçaklarına el koyacak önce meclisi, sonra MİT’i, Jandarma’yı ve başkanlık sarayını bombalayacak. İnsanlar sokağa dökülecek. 248 vatandaş yaşamını yitirecek, 2 bin 196 vatandaş yaralanacak” deseydim başıma ne gelirdi.

Ruh sağlığımı ne kadar koruduğumu, aklımın ne kadar başında olduğunu sorgulamayan bir tek kişi kalır mıydı…!

Ya da 18 yıl önce deseydim ki size; “Türk Silahlı Kuvvetlerine kumpas kurulacak. Ordunun şanlı komutanları; kadın satıcılığı, uyuşturucu, taciz, tecavüz, uygunsuz hareketler içinde olmakla suçlanacak; bir tarikatın emrindeki hakim ve savcılarca içeri tıkılacak, Türk ordusu dağıtılacak, Türkiye’nin genelkurmay başkanlarından son ikisinden birisi ordusu dağıtılırken hiç sesini çıkarmayıp ‘Orduevlerine sarık, çarşaf ve cübbe ile girilsin’ dışında bir eylem yapmayacak; sonuncusu ise Necip Fazıl’ın Büyük Doğucusu olduğunu gençlik  fotoğraflarıyla ispatlayıp kendi ordusuna darbe yapılması sorumluluğundan kaçıp ‘Türk ordusunun generalleri deyyustur’ diyen bir gazetenin türbanlı yazarını hastanede ziyaret edip ‘bakın ben de sizdenim’ temennası çakacak” deseydim;

Bana ne derdiniz Allah aşkına…!

Ya da Bundan 20 yıl önce :

Türkiye’nin başına 15 Temmuz gibi bir kara geceyi yaşatanların sözde başındaki bir genelkurmay başkanı elleri gözleri bağlanarak rehin alınacak, sonra götürüldüğü hava üssünden helikopterle Çankaya köşküne indirilecek, köşke kadar yolculuğunda kendisine eşlik eden paşa ‘tarikatın emrindeki komutan’ diye göz altına alınacak. Bu genelkurmay başkanı daha sonra zeytin yağı gibi suyun yüzüne çıkıp Milli Savunma Bakanı olacak, darbe yapılanların orduyu kontrol altına alması için görevlendirdiği bir anahtar rolü üstlenecek” deseydim sorgusuz sualsiz beni akıl hastanesine kapatmak için kaç kişi harekete geçerdi.

Ama bunların hepsini ne yazık ki yaşadık…!

Peki bitti mi…?

Yandaş Medyaya göre daha bitmemiş…!

Türkiye gazetesinin “Tavuk tarda sayılır” yazısıyla 15 Temmuz’u eliyle koymuş gibi anlatan, hatta 15 Temmuz’da ne yaşanacağını alçak darbe girişiminden 3 ay öncesinden satır satır anlatan Fuat Uğur böyle söylüyor.

Fetullahçı subayları; Türkiye’nin başına gelen bu 15 Temmuz 2016’daki  acımasız ve hain darbe girişiminden tam 84 gün önce nasıl uyarıyor Fuat Uğur.

İşte 21 Nisan 2016’daki yazısından bir satır;

Tekrar cemaatçi kripto askerleri uyarıyorum. Devlet ve komuta kademesi her şeyi biliyor ve suç işlemeye teşebbüs etmenizi bekliyor. Eğer bu akıl dışı hezeyanlara kulak verdikleri takdirde kendilerine yazık edecekler”.

Yani;  “15 Temmuz’dan haberimiz var” diyor…!”

Yani; “Valla olan size olur devlet (AKP hükümeti) her türlü hazırlığını yaptı” diyor…!”

Ne zaman diyor; 15 Temmuz’dan 84 gün önce…!

Yani; her şeyi biliyor…!

Şimdi yine konuşuyor Fuat Uğur…!

Yine Türkiye gazetesindeki köşesinde (gerçi burada Fetullah Gülen’in eli diye ameliyattan çıkan hasta Arap bir babanın elini kullanıp dert yanmış ama olacak o kadar. Yandaş medya bu. Hızını alamazsa kendi kendine bile manipülasyon yapar. https://odatv.com/fethullah-gulenin-eli-dediler-ne-cikti-11061935.html) 11 Haziran 2016 tarihli yazısında yine bir iddiada bulunuyor.

Bu sefer ne diyor;

 “Kavga aleniyete döküldü. Kartlar yeniden karıldı ve son kozlar oynanıyor. FETÖ yeniden harekete geçmek için gün sayıyor. 23 Haziran’daki seçim sonucuna göre A ve B planları hazırlanmış durumda. Devlet bu kez de izliyor ve yakın takipte”.

Peki bu kadar mı söylüyor…!

Hayır…Ne yazık ki hayır…!

Çünkü bundan sonraki yazdıkları Türkiye’nin yeni bir tarikat ve cemaat hesaplaşmasına sürükleneceği ve bu seferkinin çok kanlı olacağını iddia ediyor.

Şöyle diyor Fuat Uğur;

15 Temmuz öncesi yazdığım ‘Cemaatçi askerlere son uyarı: Tavuk tarda sayılır’ (https://www.turkiyegazetesi.com.tr/yazarlar/fuat-ugur/591124.aspx ) başlıklı yazım darbe girişiminde yamultulan FETÖ’yü ve onların siyasetteki uzantılarını çıldırtmıştı. Şimdi yine o yazıdaki gibi söylüyorum. Ama bu kez farklı. Sebebini de ben söyleyeyim. MHP lideri Devlet Bahçeli’nin dediği gibi kararlı oldukları bir nokta var: Artık mahkeme süreçleri yok”.

Yani; “Daha tarikatlar arasındaki kaos, kavga, kanlı hesaplaşma bitmedi. Ama bu hesaplaşmada artık yargı yok direkt infaz var demeye getiriyor…!”

Yani;

İnşallah bu sefer Fuat Uğur yanılıyordur…!”

Ama bir yani daha var…!

Yani…!

Türk atasözü…!

“Kılavuzu karga olanın…!”

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatih Ertürk Arşivi