Ülkü Ocağı Başkanı, Semir Yapıcı'ya saldırıdan gözaltında

Ülkü Ocağı Başkanı, Semir Yapıcı'ya saldırıdan gözaltında
İstanbul'da 'Hudut namustu' pankartı açtığı için gözaltına alınıp serbest bırakılan Semir Yapıcı, evinin önünde saldırıya uğradığını açıklamıştı. halktv.com.tr'nin ulaştığı bilgiye göre Yapıcı'ya saldıran kişi bugün yakalandı. Saldırganın Bahçelievler Ülkü Ocakları Başkanı Adem Sertdemir olduğu iddia edildi.

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde "Hudut namustu" yazılı pankartlar astıkları için gözaltına alınan ve ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılanlardan Semir Yapıcı, evinin önünde sopalı 3 kişinin saldırısına uğradığını söylemişti. Yapıcı'nın evine yeni taşındığı ve evini sadece ailesinin ve bazı arkadaşlarının bildiği öğrenilmişti. 

'Bahçelievler Ülkü Ocağı Başkanı' iddiası 

halktv.com.tr'nin ulaştığı bilgiye göre Yapıcı'ya evinin önünde saldıranlardan biri olduğu iddia edilen kişi bugün yakalandı. Saldırganın Bahçelievler Ülkü Ocağı Başkanı Adem Sertdemir olduğu iddia edildi. Sertdemir'in 2021'in Haziran ayında Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürü Erdem Torlak'la da fotoğrafı bulunuyor. 

Gözaltına alınan Sertdemir'in emniyette ifadesi alındı. Emniyette, Semih Yapıcı tarafından teşhis edilen Sertdemir, savcılık tarafından yurtdışına çıkış yasağını kapsayan adli kontrol tedbiri talebiyle mahkemeye sevk edildi.

pankart.jpeg