Her şeyi kaçak hastanede 20 şüpheli ölüm!

İstanbul Özel Etiler Hastanesi'nde görev yapan doktor Alper Çelik, şeker hastalığına kesin çözüm bulduğunu iddia ederek tedavi ettiği 20 hasta hayatını kaybetti. Hastane skandalının detaylarını gazeteci Timur Soykan, Halk TV'de yayınlanan Kayda Geçsin'de açıkladı.

İstanbul'un Etiler ilçesinde yer alan Özel Etiler Hastanesi'nde görev yapan ve profösor olduğu iddia edilen Alper Çelik, şeker hastalığına kesin çözüm bulduğunu öne sürerek tedavi ettiği 20 hastanın ölümüne neden oldu.

whatsapp-image-2024-08-27-at-23-07-13-4.jpeg

Hastane skandalını gazeteci Timur Soykan ortaya çıkardı. Halk TV'de yayınlanan Kayda Geçsin programında skandalın detaylarını açıklayan Soykan, 20 hastanın doktor Alper Çelik tarafından denek olarak kullanıldığını belirtti.

whatsapp-image-2024-08-27-at-23-08-24.jpeg

Ölen kurbanların ifadelerine ulaşan Soykan, yakınların Şahin'in bir profösor olduğunu söylediklerini ve doktorun kurbanlara kendi bulduğu yeni bir yönteminin olduğunu ve bu sayede kendilerini şeker hasatalığından kurtaracağını söylendiğini söyledi.

whatsapp-image-2024-08-27-at-23-07-13-5.jpeg

Soykan'ın ulaştığı bilgilere göre ilk olarak Özel Etiler Hastanesi'nde kendisine ait olduğunu iddia ettiği tedaviye başlayan Şahin, daha sonra hasten kapatılınca başka bir hastanede, bazen muaeyenesinde hastaları tıbbi olarak yasak bir yöntemle ameliyat etti. Bu ameliyatlar sonucu ise en az 20 kişi yaşamını yitirdi. Soykan, bu rakamın şimdilik tespit edilen kişi sayısı olduğunu ve sayının daha yüksek olabileceğine dikkat çekti.

whatsapp-image-2024-08-27-at-23-07-13.jpeg

Alper Çelik'in çok ünlü bir genel cerrah olduğunu belirten Soykan, Şahin'in sosyal medya aracılığıyla şeker hasatalığıyla ilgili çok önemli bir buluş yaptığını ve bu sayede hastaları ömürlerinin sonuna kadar diyabetten kurtarabileceğini açıkladığını ifade etti.

Kaynak:halktv.com.tr