Peker, Özlem Gürses'e seslendi: "9 dakikalık bölümü kimseye dinletmemesinin sebebi..."

Peker, Özlem Gürses'e seslendi: "9 dakikalık bölümü kimseye dinletmemesinin sebebi..."
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Sezgin Baran Korkmaz'ın elinde var olduğunu iddia ettiği ve bazı gazetecilere bir bölümün dinlettiği ses kaydı ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Halk Tv'de Gazeteci İsmail Saymaz'ın sorularına yanıt veren Veyis Ateş'e sosyal medya üzerinden birçok twit attı. Özel yayın sonrasında ekrana gelen 'Perdenin Önü Arkası' programında da Veyis Ateş ve Sezgin Baran Korkmaz'a ilişkin iddialar konuşuldu.

Programın moderatörü Özlem Gürses'i etiketleyerek twitlerine devam eden Sedat Peker, Sezgin Baran Korkmaz'ın elinde bulunduğunu iddia ettiği ses kaydının tamamını neden yayınlamadığına dair iddiasını paylaştı. Peker: "Sayın Özlem Gürses, Sezgin Baran Korkmaz’ın diğer 9 dakikalık bölümü kimseye dinletmemesinin sebebi kendisinin devlet güvenliğiyle ilgili bir bölüm olduğu söylemesidir. Yani devleti yöneten bazı üst konumdaki kişilerin isminin geçtiği içindir" ifadelerini kullandı.

 

Sedat Peker yeni video yayınlayacak mı?

Programda ayrıca Peker'in iddialarını dile getirdiği videoların devamının gelip gelmeyeceği de tartışıldı. Peker, bu soruya yine bir twit atarak yanıt verdi. Peker:" Sayın Özlem Gürses, uluslararası güvenlik protokolü diye bir şey mi ne varmış, yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum. Ancak twitter kullanmama şu an için izin veriliyor. Bende söz namus" dedi.