Özhaseki'den 'helalleşme' çıkışı: Fesat kumkumaları

Özhaseki'den 'helalleşme' çıkışı: Fesat kumkumaları
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "helalleşme" açıklamasına ilişkin "fesat kumkumaları" çıkışını yaptı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediyesince yaptırılan Şevket Bahçecioğlu Caddesi'nin açılışında yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "helalleşme" açıklamasına ilişkin, "Özel olarak tezgahlayıp, dedikodu üretmek için fesat kumkumaları var. Buralarda başlayıp, bunları ortaya atarak menfaat umanlara da hakkım helal değil. Allah onlardan hesap soracak ve ben de inşallah göreceğim onları. Kaç kişi olurlarsa olsunlar, onlara hakkım helal değil. Kılıçdaroğlu'na da hakkım helal değil" diye konuştu.

'Fotomontaj'

Açılışta Kayseri Yolsuzluk Dosyası'na da değinen Özhaseki "fotomontaj" diyerek şu ifadeleri kullandı: "Bir gün çıkmış meclis kürsüsüne 'Kayseri’de yolsuzluk dosyası' Söyledikleri her şey yalan. Biz de basın toplantısı düzenledik. Bizim avukatımız gazetecileri topladı, ismi verilen benzinliğe götürdü. Söylediklerinin hiçbiri yok, kendi halinde küçük bir benzinlik. Nasıl yapmış? Fotomontaj."

Kaynak:AA