Gürcü Kadın, Zatürre Şüphesiyle Getirildiği Hastanede Öldü

Gürcü Kadın, Zatürre Şüphesiyle Getirildiği Hastanede Öldü
SAKARYA'nın Karasu İlçesi'nde restoranlarda çalışan Gürcistan uyruklu 35 yaşındaki Maka Shulaia zatürre şüphesiyle getirildiği Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.Karasu Devlet Hastanesi'nde tedavi gören...

SAKARYA'nın Karasu İlçesi'nde restoranlarda çalışan Gürcistan uyruklu 35 yaşındaki Maka Shulaia zatürre şüphesiyle getirildiği Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Karasu Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Maka Shulaia zatürre şüphesiyle dün gece Adapazarı'nda bulunan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Sağlık durumu ağır olan Maka Shulaia'nın yoğun bakım ünitesinin dolu olması nedeniyle başka bir hastaneye sevkine karar verilirken, Kütahya'da yer bulundu. Ancak, Maka Shulaia buraya sevk edilemeden yaşamını yitirdi. Sakarya Cumhuriyet Savcılığı, Maka Shulaia'nın ölümü üzerine soruşturma başlatırken, otopsi için cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Karasu'da restoranlarda çalışan Maka Shulaia'nın perşembe ve cuma günleri Karasu Devlet Hastanesi'ne gittiği gribal enfeksiyon şüphesiyle tedavi gördükten sonra taburcu edildiği belirlendi.