Beyoğlu'nda uyuşturucu kuyruğu: Kameralara yansıdı, polis operasyon düzenledi

İstanbul Beyoğlu’nda sokak ortasında kuyruk oluşturarak uyuşturucu alışverişi yapanların görüntüleri polisin harekete geçmesini sağladı. Polis, Beyoğlu merkezli Batman, Diyarbakır, Manisa ve Giresun’da 60 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyerek çok sayıda şüpheliyi gözaltına alındı.

Uyuşturucu alışverişi için Beyoğlu'nda sokak ortasında kuyruk oluşturan onlarca kişi cep telefonu kameralarına yansıdı. O anların kayda alınması sonrasında harekete geçen polis ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik 60 ayrı adrese eş zamanlı operasyon başlattı.

Uyuşturucu satın almak için şehrin göbeğinde kuyruk oluşturanların görüntüsünü ise İbrahim Haskoloğlu, Twitetr'dan paylaşım yaparak duyurdu.

Haskoloğlu'nun paylaşımı şöyle:

Bunun yanı sıra, İstanbul Beyoğlu merkezli 60 ayrı adreste 56 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyona özel harekat polisleri destek verirken havadan polis helikopteri de katıldı. Operasyon düzenlenen diğer iller Batman, Diyarbakır, Manisa ve Giresun oldu. Operasyon ile ilgili çalışmaların sürdüğü öğrenildi.