Ayrıldığı kadının evini basıp kurşun yağdırdı: 2 ölü, 2 yaralı

Ayrıldığı kadının evini basıp kurşun yağdırdı: 2 ölü, 2 yaralı
İzmir'de Recep Uslu, boşanma aşamasında olduğu Berivan Uslu'nun ailesiyle yaşadığı eve girerek aileye kurşun yağdırdı. Berivan Uslu ile babası Şemsettin Çelik ölürken Gülistan ile Şirvan Çelik de yaralandı.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde Recep Uslu, boşanma aşamasında olduğu Berivan Uslu'nun kaldığı eve gitti. İddiaya göre birinci kattaki eve tırmanarak giren Recep Uslu, yanında getirdiği tabancayı çıkarıp, eşi Berivan ile onun ailesine peş peşe ateş etti. Kurşunlar Berivan Uslu ile kız kardeşleri Gülistan ve Şirvan Çelik ile babaları Şemsettin Çelik’e isabet etti.

İhbarla gelen sağlık ekipleri, Berivan Uslu ile babasının öldüğünü belirledi. Hastaneye kaldırılan Gülistan ve Şirvan Çelik kardeşlerin hayati tehlikesinin olduğu bildirildi.

Çocukları da alıp kaçmış

Evdeki M.U. (2), F.U. (10) ve A.E.U. (9) isimli 3 çocuğunu da yanına alarak kaçan Recep Uslu, Buca ilçesi Şirinyer semtinde polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Öte yandan boşanma aşamasındaki çiftin Batman'da yaşadığı, Berivan Uslu'nun 1 ay önce İzmir'deki babasının yanına taşındığı öğrenildi.

Kaynak:DHA