25 Adrese 200 Polisli Eş Zamanlı Operasyon!

25 Adrese 200 Polisli Eş Zamanlı Operasyon!
İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sabah erken saatlerde Üsküdar’da önceden belirlenen çok sayıda adrese helikopter destekli operasyon düzenledi.İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne...

İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sabah erken saatlerde Üsküdar’da önceden belirlenen çok sayıda adrese helikopter destekli operasyon düzenledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sabah saat 06.15 sıralarında, ‘torbacı’ olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik olarak Üsküdar’da önceden belirlenen yaklaşık 25 adrese 200 polisin katılımıyla eşzamanlı operasyon düzenledi. Polis helikopterinin de destek verdiği operasyon kapsamında, Murat Reis Mahallesi, Silahtar Bahçe Sokak üzerinde bulunan bir apartman dairesine Özel Harekat polisleri tarafından baskın gerçekleştirildi. Narkotik polisleri, içeride bir süre arama yaptı. Çeşitli adreslere yapılan baskınlarda bazı kişilerin gözaltına alındığı öğrenildi.