Antalya'da peruklu katil dehşet saçtı: 13 el ateş edip kaçtı
Antalya'ya ailesini ziyarete gelen İlhan Kaval, park halindeki araçların arasından çıkan peruklu saldırganın 13 el ateş etmesi sonucu hayatını kaybetti. Tanınmamak için peruk takıp kaçan katil ve 2 kişi, polisin operasyonuyla yakalandı.
Van’dan Antalya’ya yerleşen ailesini ziyarete gelen İlhan Kaval’ın öldürülmesiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Kaval’ı 13 el ateş ederek öldüren Ü.K.’nin, saldırı öncesinde kimliğini gizlemek amacıyla peruk taktığı belirlendi. Başında peruk, elinde tabancayla olay yerinden kaçtığı anlar da güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, cumartesi günü saat 11.00 sıralarında Konyaaltı ilçesine bağlı Hurma Mahallesi’nde yaşandı. Van’da ikamet eden İlhan Kaval, iddiaya göre daha önce husumetlilerinden kaçarak Antalya’ya yerleşen ağabeyini ziyaret etmek amacıyla kente geldi. Ağabeyi ve babası İrfan Kaval ile bir süre vakit geçiren Kaval, sabah saatlerinde ailesine “Bir yere gidip geleceğim” diyerek evden ayrıldı.
Bu sırada sokakta park halindeki araçların arasında bekleyen saldırgan, Kaval'ın binadan çıktığını gördü. Kaval, otomobiline bindiği esnada şüpheli, aracın önüne geçerek ateş etmeye başladı. 13 el ateş ettikten sonra olay yerinden uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık görevlileri, ağır yaralanan Kaval’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye sevk etti. Ancak Kaval, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
ACILI BABA GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
İlhan Kaval’ın saldırıya uğradığını öğrenen yakınları olay yerine gelerek büyük üzüntü yaşadı. Oğlunun vurulduğunu öğrenen İrfan Kaval ise kurşunların isabet ettiği aracın başında uzun süre bekledi. Yaşadığı acı nedeniyle fenalaşan baba, olay yerine getirilen sandalyeye oturarak gözyaşlarına hakim olamadı.
Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin kaçış yönünü tespit etti. Ardından belirlenen güzergah üzerindeki metruk yapılar ve çevresindeki alanlarda arama yapıldı.

3 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişinin Ü.K. olduğunu tespit etti. Ü.K. ile olayın ardından kaçarken kullandığı aracın sürücüsü M.Y. ve kendisine yardım ettiği belirtilen M.A., aynı akşam Muratpaşa ilçesindeki bir adrese düzenlenen operasyonla Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.
Gözaltına alınan 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

TANINMAMAK İÇİN PERUK TAKIP GİTTİ
Şüpheli Ü.K.’nin, saldırı öncesinde kimliğinin tespit edilmemesi amacıyla peruk taktığı belirlendi. Cinayetin ardından kıyafetlerini değiştiren şüphelinin, üzerindekileri olay yerine yakın bir noktadaki çöp konteynerine attığı, olayda kullandığı tabancayı ise Konyaaltı ilçesinde denize fırlattığı öğrenildi.
Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda silah sudan çıkarılırken, Ü.K.’nin başında peruk ve elinde tabancayla olay yerinden uzaklaştığı anlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. (DHA)


Ankara'daki seri katilin nasıl yakalandığı ortaya çıktı! Alet takımıyla çıkıp kanlı poşetlerle dönüyormuş