80 yıl hapis cezası ile ormanda saklandı

Bursa’da, “birden fazla kişi tarafından gece vakti silahla yağma” suçundan hakkında 80 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü H.O., polis ekiplerince saklandığı ormanlık bölgede yakalandı.

Bursa'da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uzun süredir 80 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile firari olan H.O.’nun izini sürerek yerini tespit etti. Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucu, hükümlünün bir ormanlık alanda gizlendiği belirlendi.

GÖZALTINA ALINDI

Belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, H.O.’yu yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan hükümlü, cezaevine gönderildi.

Cumartesi gecesi bir firari sanığın Balıkesir'de biri uzman çavuş üç kişiyi öldürmesi gündeme oturmuştu. 7 kişinin yaralanmasının ardından firarilere yönelik çalışmalar da hız kazandı.

Yaşam Haberleri