Ünlü oyuncu evinnde otururken ölümden döndü

Ünlü oyuncu evinnde otururken ölümden döndü
'Arka Sıradakiler', 'Acil Aşk Aranıyor' ve 'Küçük Gelin' gibi dizilerle adını duyuran oyuncu Gözde Mukavelat ölümden döndü. Oyuncu annesiyle evinin salonunda otururken duvara kurşun isabet etti. Ünlü oyuncu yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı.

'Arka Sıradakiler' dizisinde Büşra karakterini canlandıran Gözde Mukavelat bir döneme damga vurduktan sonra gözlerden uzak bir hayat sürmeye başlamıştı. Reklam ve dizilerde rol almaya devam eden oyuncu annesiyle birlikte evde otururken şoke eden bir olay yaşadı.

Gözde Mukavelat annesiyle salonda otururken duvara isabet eden kurşunla neye uğradığını şaşırdı.

Vakit kaybetmeden polisi arayan oyuncu, yaşadıklarını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı:

"Selam tek tek yazamadım arayan soran herkes sağ olsun. Tek diyebileceğim evde Film izlerken bile tetikte olmalıyım, güvenlik büyük bir sorun ve 'o korkusuz, ben artık korkmalıyım'ı idrak etmiş oldum çünkü ben ölmeden kimse birşey yapamıyor! Bireysel silahlanma başlı başına sorun. Ve bu millet akıllanmaz onlarca insan öldü, yok, yine devam...Geldi polis merak etmeyin iyiyiz, onlar gelmeyince her yere yazmak istedim çünkü haraket edemedik evin içinde. Duvara geldi kurşun annem o tarafta oturuyordu. Kim bilmiyoruz düşmanım yok ama bilemiyorsun ki... Annem hasta, ilacı kaldı içerde. Ulaşmak zorundaydım bir yerlere... Çok tedirgin oldum. Teşekkür ederim herkese"

2-ext4.webp

1-6yrw-001.webp

Etiketler :