Tunceli'de 54 yaşındaki kadından haber alınamıyor

Tunceli'de 54 yaşındaki kadından haber alınamıyor
Tunceli Merkez Çiçekli köyünde yaşayan Kelime Uçar bugün sabah saat 06.00 sularında ayrıldığı evine bir daha geri dönmedi. Durumun Jandarma ve AFAD ekiplerine bildirilmesinden sonra sabah saatlerinden itibaren başlatılan arama çalışmalarında şu ana kadar hiçbir sonuç alınamadığı belirtildi.

Merkeze bağlı Çiçekli Köyü Tosuncuk mezrasında yaşayan Kelime Uçar, saat 06.00 sıralarında köydeki evinden ayrıldı. Ve bir daha geri dönmedi. Kızının durumu Jandarmaya bildirmesinden sonra bölgeye sevk edilen Jandarma, AFAD ve MUDAK (Munzur Arama Kurtarma) ekipleri sabah saatlerinden itibaren arama çalışmalarını sürdürürken şu ana kadar hiçbir sonuç alınamadığı belirtildi. Arama çalışmaları Çiçekli köyü kırsal alanı ile bölgeye yakın bütün ormanlık alanlarda arama çalışmaları sürdürülürken Jandarma ekipleri bölgede bulunan bütün güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Oğlu babasını öldürdükten sonra intihar etmişti

Kelime Uçar’ın, geçtiğimiz yıl 13 Eylül'de oğlu Murat’ın henüz bilinmeyen nedenle evde bulunan av tüfeğiyle babası Hüseyin Uçar'ı öldürmesinin ardından psikolojisinin bozulduğu öğrenildi. Eşi ve oğlunu kaybeden Kelime Uçar'ın büyük bir bunalım yaşadığı ve o günden beri kendisini toparlayamadığı belirtildi.

'Öyle bir kaybolacağım ki kimse beni bulamayacak'

Uçar'ın Oğlu Murat’ın babası Hüseyin Uçar’ın öldürüp daha sonra hayatına son verdiği birinci yıl dönümünde Kelime Uçarın yakın zamanda yakınlarına “öyle bir kaybolacağım ki bir daha kimse beni bulamayacak” dediği ve bugün sabah saatlerinden itibaren kendisinden haber alınamadığı belirtiliyor.