Son dakika | Atlas'ın ailesini tehdit etmişlerdi: Gözaltı sayısı yükseldi

Son dakika haberi... Güngören’de bir kafede çıkan ‘yan bakma’ tartışmasında 17 yaşındaki Atlas Çağlayan, bıçaklanarak öldürülmüştü. Cinayete ilişkin hukuki süreç devam ederken Atlas'ın ailesi tehdit edildiğini duyurmuştu. Konuyla ilgili dün 3 kişi tutuklandı. Soruşturma sürerken Atlas'ın ailesini tehdit eden 2 kişinin daha gözaltına alındı. Son olarak konuyla ilgili bir kişi daha gözaltına alındı.

İstanbul Güngören’de 17 yaşındaki Atlas Çağlayan’ın 'yan baktın' tartışmasında bıçaklanarak yaşamını yitirmesinin ardından sosyal medyada provokatif paylaşımlarda bulunduğu ve anne Gülhan Çağlayan’ı tehdit ettiği tespit edilen 6 kişi dün gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yürütülen soruşturmalar kapsamında sabah saatlerinde 2 kişinin daha gözaltına alındığı belirtildi. Atlas'ın ailesinin tehdit edilmesiyle ilgili soruşturma sürerken son olarak bir kişinin daha gözaltına alındığı belirtildi.

3 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Provokatif paylaşımlarda bulunan ve Atlas'ın ailesini tehdit eden 3 şüpheli ise tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarıldı ve dün mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÖZALTI SAYISI YÜKSELDİ

Konuyla ilgili soruşturma sürerken Atlas'ın ailesini tehdit eden 2 kişi sabah saatlerinde gözaltına alındı. Konuyla ilgili soruşturmanın sürerken bir kişinin daha gözaltına alındığı ifade edildi.

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi