Servis otobüsünün çarptığı halk otobüsü iş yerine girdi: 2 yaralı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kontrolden çıkan servis otobüsünün çarptığı özel halk otobüsü, bir iş yerine girdi. Kazada 2 şoför yaralandı.

Kaza, saat 06.00 sıralarında Küçükbalıklı Mahallesi, İnönü Caddesi'nde meydana geldi.

bursada-servis-otobusunun-carptigi-halk-otobusu-is-yerine-girdi-2-yarali-3412-dhaphoto2.jpgİsmail Hakkı Tekin idaresindeki 16 S 0101 servis otobüsü, kontrolden çıkarak Hasan Başaran'ın kullandığı 16 YT 994 plakalı özel halk otobüsüne arkadan çarptı.

bursada-servis-otobusunun-carptigi-halk-otobusu-is-yerine-girdi-2-yarali-3412-dhaphoto6.jpgÖzel halk otobüsü, yol kenarındaki lastik tamir dükkanına girdi. Kazada 2 şoför yaralandı.

bursada-servis-otobusunun-carptigi-halk-otobusu-is-yerine-girdi-2-yarali-3412-dhaphoto7.jpgBölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Otobüste sıkışan şoför Başaran, 30 dakikalık çalışma ile kurtarıldı.

bursada-servis-otobusunun-carptigi-halk-otobusu-is-yerine-girdi-2-yarali-3412-dhaphoto8.jpg Başaran ile Tekin, sağlık ekiplerince Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazaya ilişkin soruşturma sürüyor.

bursada-servis-otobusunun-carptigi-halk-otobusu-is-yerine-girdi-2-yarali-3412-dhaphoto9.jpg

Kaynak:DHA

Etiketler :