Seçime 6 gün kala Zeybekci: İçkili mekanları tartışmak yobazlıktır

Seçime 6 gün kala Zeybekci: İçkili mekanları tartışmak yobazlıktır
Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, aday olduğundan beri yaptığı çıkışlarına devam ediyor. Zeybekci bu sefer, '21. Yüzyılın Türkiye'sinde içkili mekanları tartışmak gericilik ve yobazlıktır' dedi. 

Yerel seçimlere 6 gün kala Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci yine bir içki çıkışında bulundu. Denizli'de Belediye Başkanı olduğu dönemde meyhaneleri tabakhane bölümüne süren Zeybekci, '21. Yüzyılın Türkiye'sinde içkili mekanları tartışmak gericilik ve yobazlıktır' dedi. 

BBC Türkçe'ye konuşan Zeybekci, 65 bin ve 84 bin kişiyle olmak üzere iki farklı anket yaptırdıklarını ve İzmir'de öne çıkan ilk dört problemin şehrin altyapı sorunlarını içerdiğini söyledi.

Seçilmesi halinde ilk yapacağı işin ulaşımı rahatlatmak olacağını söyleyen Zeybekci, 28 adet köprülü kavşak projelerinin olduğunu ifade etti.

Zeybekci, Karşıyaka-Alsancak tramvay hattının Bayraklı üzerinden bağlanacağını ve üç yıl içerisinde İzmir'deki yeşil alan miktarını 10 katına çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

'21. Yüzyılın Türkiye'sinde içkili mekanları tartışmak gericilik ve yobazlıktır'

Zeybekçi'ye göre, İzmir halkının AKP'nin kazanması halinde yaşam tarzını ve özgürlüklerini kaybetmek gibi bir kaygısı yok.

İki dönem belediye başkanlığı yaptığı Denizli'de içkili mekanların ruhsatını bizzat kendisinin verdiğini söyleyen Zeybekci, "21. Yüzyılın Türkiye'sinde içkili mekanları tartışmak gericilik ve yobazlıktır" dedi.

 

Etiketler :