Pazartesi günü AVM'lere kaç kişinin girdiği açıklandı

Pazartesi günü AVM'lere kaç kişinin girdiği açıklandı
Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Hüseyin Altaş, pazartesi günü AVM'lere 1 milyon 226 bin kişinin girdiğini açıkladı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Hüseyin Altaş, AVM'lerin açılış günü olan pazartesi günü 1 milyon 226 bin kişinin AVM'lere girdiğini açıkladı.

Normal zamanlarda günlük girişlerin 6.5 milyon kişi olduğunu belirten Altaş, girişlerin yüzde 23 olmasına rağmen curoların yüzde 40 oranında olduğunu duyurdu.

AVM değil ATM kuyruğu

RS FM’de Atilla Güner’le Akşam Postası programında konuşan Hüseyin Altaş, AVM'lerin önündeki kuyruğun ATM kuyruğu olduğunu ''Basında yansıyan bize ait olmayan kuyruklar bize yansıtılarak ifade edildi. Beylikdüzü’ndeki AVM’nin yanında bulunan ATM’lerle ilgili kuyruk, AVM girişi gibi gösterildi'' sözleriyle ifade etti.

AVM'lerin havalandırma sistemleri ile ilgili de konuşan Altaş, ''Temiz havayı dışarıdan içeriye alacak, kirli havayı içeriden dışarıya atacak şekilde çalıştırın ve soğutma ve ısıtma için böyle bir dönemde hava kullanmayın diye üyelerimize söyledik ve Sağlık Bakanlığı da böyle olmasını istiyor" dedi.

Etiketler :