Kılıçdaroğlu Giresun'da

Kılıçdaroğlu Giresun'da
Giresun'daki seçim mitinginde vatandaşlarla buluşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na vatandaşlardan büyük ilgi...Sözcü'nün Haberine Göre;İşte Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satırbaşları;CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu...

Giresun'daki seçim mitinginde vatandaşlarla buluşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na vatandaşlardan büyük ilgi...

Sözcü'nün Haberine Göre;İşte Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satırbaşları;

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasının başında “Neden CHP’ye oy verelim diyenlere şunu söyleyin. Vergi nasıl toplanır, harcama nasıl yapılır hepsini bilir. Hiçbir zaman kul hakkı yiyenleri affetmedim. Onlara şunu söyleyin. Biz onlarla uğraşmayacağız. Siyaset kavga alanı değildir. Millet kavgadan bıktı. Vatandaş sana oy vereceğim sen ne yapacaksın diyor. Ben bu ülkeyi uçuracağım, bu ülkeyi refah ülkesi yapacağım. Ben kul hakkı yemeyeceğim ve yedirmeyeceğim.” dedi.

“CHP İKTİDARINDA ATAMA BEKLEYEN ÖĞRETMEN OLMAYACAK”

Vatandaşımız sorabilir. Oğlu öğretmen olacak. Bekliyor atama ne zaman yapılacak diye. Ona diyin ki 350 bin atama bekleyen öğretmen CHP iktidarında olmayacak. Öğretmenler öğrencilerine kavuşacak. Ferhat ile Şirin’i buluşturur gibi buluşturacağım.

“FINDIK ÜRETİCİSİNİ KORUYACAĞIM, ALIN TERİNİZİN KARŞILIĞINI TESLİM EDECEĞİM”

13 yıldır iktidardalar. Fiskobirliği kapattılar. Fındık üreticisini koruyacağım, alın terini teslim edeceğim. 5 milyon vatandaş borç batağında. 1 milyon 220 bin vatandaş borcunu zamanında ödemediği için mahkemeye verildi. 550 bin vatandaş mahkemeye gitti, mahkum oldu. 98 bin vatandaş hapse girdi, çıktı.

“SÖZÜM SÖZ…”

Sözüm söz diyorlar ya CHP iktidar olursa faizler yükselirmiş, CHP iktidar olursa istikrar bozulurmuş. Sözüm söz istikrarı, refahı sağlayacağım, aç ve açıkta vatandaş bırakmayacağım.

“TÜRKİYE YARI AÇIK CEZAEVİ”

500 bine vatandaş hapse girmek için sıra bekliyor. Türkiye yarı açık cezaevi. Faizlerin en az yüzde 80’ni sileceğim. Herkes rahat edecek. Emekliye iki maaş ikramiye sözü verdim.

Telaşa düşümülşer. Parayı nasıl bulacak diye. Sen birileri için çalışıyorsun ben vatandaş için çalışıyorum, ben vatandaş kazansın diye çalışıyorum

“KENDİ VATANDAŞINDAN NİYE KORKUYORSUN”

Mağdur edebiyatı yapıyorlar. Mağdur olan emekli, çiftçi… Köşkünde, kaçak sarayında oturuyor, geziyor. ‘Ben mağdurum da mağdurum’ diyor. Mağdur olan millettir. Eğer yüreğiniz olsaydı bu milleti düşünürdünüz. Koruma ordusu ile geziyorlar. kendi vatandaşından niçin korkuyorsun?

“SIKIŞINCA DİNİ SİYASETE ALET EDİYORLAR”

Sıkışınca dini siyasete alet ediyorlar. İnancınız ne olursa olsun, kimliğiniz, yaşam tarzının ne olursa olsun size her ortamda saygı göstereceğim. Size inanıyorum, size güveniyorum, sizin için çalışıyorum.

“GEÇEN SEÇİMDE CHP’YE OY VERMEMİŞ BİRİYLE SANDIĞA GİDİN”

Bana söz vermiştiniz, 7 Haziran’da sandığa gidiyorsunuz. CHP’ye geçen seçimde oy vermemiş biriyle sandığa gideceksiniz. Bir şeyi unutmayın. Ben sizden, halktan birisiyim. Vatandaşın derdini ben bilirim.

MİTİNG ÖNCESİ FESTİVAL

Miting programı öncesi Uluslararası Giresun Aksu Festivali’ne de katılan Kılıçdaroğlu: “Hiçbir zaman insanlarımızı ayırmadım, insanlarımızı bölmedim. Görüşü, inancı, kimliği, yaşam tarzı ne olursa olsun her insan benim başımın tacıdır” dedi.

Kılıçdaroğlu, Giresun’da 4 bin yıllık geleneğin sürdürüldüğünü ve bu süreçte dostça ve kardeşçe yaşandığını anlattı.

Burada siyasi konuşma yapmayacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

“Çünkü bir bayram burası. Her görüşte insan var. Hiçbir zaman insanlarımızı ayırmadım, insanlarımızı bölmedim. Görüşü, inancı, kimliği, yaşam tarzı ne olursa olsun her insan benim başımın tacıdır. Her insanı severim ama bir şeyi de açık yüreklilikle söyleyeyim: Siyaset zenginleşme aracı değildir, siyaset halka adanmışlıktır. Siyaset köşeyi dönme aracı değildir, siyaset ‘vatandaşa hizmet etmek’ demektir. Size hizmet eden bu bayramı gerçekten de güzel bir şekilde kutlamamıza yol açan sayın Belediye Başkanımıza yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.”