'Havuz Mucidi' Bakan Vefat Etti

'Havuz Mucidi' Bakan Vefat Etti
Eski bakanlardan Fehim Adak, Ankara'da toprağa verildi.ANKARA'da tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında vefat eden Devlet, Ticaret, Bayındırlık ile Gıda Tarım ve Hayvancılık eski bakanı Fehim Adak, son yolculuğuna uğurlandı.Ekonomi...

Eski bakanlardan Fehim Adak, Ankara'da toprağa verildi.

ANKARA'da tedavi gördüğü hastanede 85 yaşında vefat eden Devlet, Ticaret, Bayındırlık ile Gıda Tarım ve Hayvancılık eski bakanı Fehim Adak, son yolculuğuna uğurlandı.

Ekonomi politikasındaki 'havuz sistemini'nin mucidi eski bakanlardan Fehim Adak, 85 yaşında yaşamını yitirdi.

Yaklaşık 3 yıldır kanser ve kalp yetmezliği tedavisi gören ve tedavi gördüğü özel hastanede sabah saatlerinde vefat eden Milli Görüş hareketinin öncülerinden Fehim Adak için Hacı Bayram Veli Camisi'nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı.

Cenazede Adak'ın yakınları başta olmak üzere TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Saadet Partisi eski Genel Başkanı Recai Kutan, İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu ile siyaset camiasından birçok isim yer aldı. Milli Görüş hareketinin öncülerinden ve Necmettin Erbakan'ın yakın arkadaşı olarak bilinen Adak'ın cenazesi, kılınan namazın ardından sevenlerinin omzunda cenaze aracına taşındı. Fehim Adak Ankara'da toprağa verildi.