Hatay Belediye Başkanı: Şehrimizi yeniden ayağa kaldıracağız

Hatay Belediye Başkanı: Şehrimizi yeniden ayağa kaldıracağız
Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Lütfü Savaş, 6 Şubat depreminin ardından telekomünikasyon şirketlerine seslendi. HBB Başkanı Savaş, “İnternette çok büyük sorun yaşıyoruz, bugün yanımızda olmayacaklarsa ne zaman olacaklardı?" dedi. Öte yandan Savaş, şehri yeniden ayağa kaldıracağını vurguladı.

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Lütfü Savaş, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin en ağır vurduğu kentlerden Hatay’daki iletişim sorununa isyan etti.

Sosyal medya hesabından telekomünikasyon şirketlerine, “İnternette çok büyük sorun yaşıyoruz, bugün yanımızda olmayacaklarsa ne zaman olacaklardı? Konuyla ilgili herkesi üzerine düşeni yapmaya davet ediyorum. Şu anda iletişim kanallarının açık olması hepimiz için çok kritik” çağrısı yaptı.

Öte yandan Savaş, Twitter hesabından "Şehrimiz alan olarak çok büyük ve kaybımız çok fazla. Tüm zorluklara rağmen her yere yetişmeye çalışıyoruz. Şimdi can kurtarmaya uğraşıyoruz. Şehrimizi yeniden ayağa kaldıracağız" açıklamasında bulundu.

Etiketler :