Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mitingine Velileri De Getirin Talimatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mitingine Velileri De Getirin Talimatı
Aydın İl Milli Eğitim Müdürü, Erdoğan'ın mitingine öğrenci velilerinin de getirilmesini istedi.Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın illerde yaptığı konuşmalara öğretmen, öğrenci ve memurların zorunlu olarak katılmaları...

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü, Erdoğan'ın mitingine öğrenci velilerinin de getirilmesini istedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın illerde yaptığı konuşmalara öğretmen, öğrenci ve memurların zorunlu olarak katılmaları yönünde talimatlar verilirken, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderdiği yazıda, öğrenci velilerinin de Erdoğan’ın ziyaretine katılmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün (27 Mayıs Çarşamba) Aydın'da konuştu. Erdoğan'ın Aydın'la gelişi öncesinde skandal bir belge ortaya çıktı. Aydın İl Milli Eğitim Müdürü, ildeki ilçe milli eğitim müdürlerine gönderdiği yazıda, tüm öğrencilerin, öğretmenlerin ve yöneticilerin yanı sıra öğrenci velilerinin de Erdoğan'ın mitingine katılmasını istedi.

İŞTE O BELGE:

EĞİTİM İŞ GENEL BAŞKANI VELİ DEMİR'DEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili açıklama yapan Eğitim-iş Genel Başkan Veli Demir ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği mitinglere, kamu emekçilerinin zorunlu olarak katılması yönünde talimatların geldiğini belirterek, “Öğretmenler Cumhurbaşkanının hizmet eri değildir” dedi.

Demir yaptığı yazılı açıklamada, İl Milli Eğitim Müdürlüklerince okullara gönderilen yazılarda; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerçekleştireceği mitinglere, kamu emekçilerinin zorunlu olarak katılması yönünde talimatların iletildiğini belirtti.

Bunun son örneğinin Aydın’dan yaşandığını belirten Demir, “Aydın Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerine yazı göndererek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aydın’da yapacağı mitinge tüm öğrenci, öğrenci velisi, öğretmen ve yöneticilerin katılımını istemiştir” dedi.