Bankacı Seçil Erzan'ın çekmecesinden onlarca kağıt çıktı: O da 'enerji' demiş

Bankacı Seçil Erzan'ın çekmecesinden onlarca kağıt çıktı: O da 'enerji' demiş
Bankacı Seçil Erzan'ın 'hayali fon vurgununda' yeni detaylar çıkmaya devam ediyor. Seçil Erzan'ın bankadaki çekmecesinden enerji yazılı onlarca kağıt çıktı.

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre bankacı Seçil Erzan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Galatasaraylı kaleci Muslera'nın da aralarında bulunduğu futbol dünyasının 18 ünlü isminden yüksek kar vaadiyle milyonlarca dolar para topladı.

Seçil Erzan tutuklanarak cezaevine gönderilirken soruşturmada yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

ÇEKMECESİNDEN ONLARCASI ÇIKTI

Futbolcuları ve iş adamlarını dolandıran bankacı Seçil Erzan'ın çekmecesinden çıkan bazı kağıtlar da dava dosyasına girdi. Aşk hayatını düzene koymak için evrene enerji yolladığına ilişkin yazılar bankadaki çekmecesinden çıkan Erzan'ın finansal sıkıntılarını aşmak için de kağıtlara yazdığı yazılarla enerji gönderdiği tespit edildi.

0x0-1703233790574.webp

Erzan'ın 23 milyon 700 bin liralık kredi çeken bir ismin evraklarına yüzlerce 50 rakamını yazdıktan sonra Reiki felsefesinin Türkiye'deki hocası olarak bilinen Mehmet Aslan'ın ismiyle birlikte "Mehmet Aslan hocamın bana getirdiği platin bolluk bilinci uygulamasını aktif ediyorum" yazdığı belirlendi.

0x0-1703233789150.webp

HEPSİ DAVA DOSYASINA GİRDİ

Mahkeme bankanın getirdiği yeni belgeleri incelemeye aldı.